Accuservice

De accu is een zeer belangrijk onderdeel van uw auto. Dit onderdeel zorgt er namelijk voor dat uw auto start. Bovendien regelt de accu de stroomtoevoer naar verschillende onderdelen in een voertuig. Een belangrijk onderdeel van de auto dat goed onderhouden dient te worden. Daarom bieden wij bij Autobedrijf Janssen een accuservice aan. Tijdens onze accuservice controleren we de accu op vermogen. Zorg dat u er op tijd bij bent, voordat u met een kapotte accu langs de weg staat.

Met een veilig gevoel de weg op

Laat de accu van uw auto regelmatig controleren om pech langs de weg te voorkomen. Vooral in de koude wintermaanden loopt u het risico dat uw accu het begeeft. Door de accu van uw auto regelmatig te laten controleren door een professioneel bedrijf, kunt u problemen met de accu voor zijn. Bij Autobedrijf Janssen kunt u daarom kiezen voor een accuservice. Uw accu wordt grondig gecontroleerd op enkele belangrijke punten. Heeft u een autovakantie op de planning staan, gaat u op skivakantie of heeft u een lange rit voor de boeg? Rijd dan eerst langs de garage voor de accuservice van Autobedrijf Janssen. Ook wanneer u twijfelt over de kwaliteit van uw huidige accu is het aan te raden een bezoek aan de autogarage te brengen zodat u weer met een veilig gevoel de weg op kunt.

Bosch Autocrew

Autobedrijf Janssen is partner van Bosch Autocrew. Dit betekent dat wij hoofdzakelijk met onderdelen van Bosch werken. Ook de accu’s die wij gebruiken zijn van Bosch. Dit betekent dat u verzekerd bent van hoge kwaliteit accu’s. Bovendien garanderen wij goede service wanneer u voor Autobedrijf Janssen kiest. Voor vrijwel alle merken en typen auto’s beschikken wij over de juiste accu, veelal hebben we de accu’s bovendien op voorraad. Kiest u voor onze accuservice? Neem dan contact met ons op zodat we een afspraak in kunnen plannen. Wij helpen u graag verder.