Auto onderhoud

Sinds 1992 kunt u bij Autobedrijf Janssen terecht voor zowel het onderhoud als reparatiewerkzaamheden aan uw auto. Ongeacht het automerk of -type nemen wij dit werk graag op ons. Wilt u uw remmen of banden laten controleren of moeten de ruitenwissers vervangen worden? Lag er bij u recentelijk een brief op de deurmat om u te herinneren aan de APK en bent u op zoek naar een autogarage die deze verplichte keuring voor u kan uitvoeren? Kom dan eens langs bij onze garage in Ede of maak telefonisch een afspraak. Ons ervaren personeel gaat graag voor u aan de slag.

PARTNER VAN BOSCH AUTOCREW

Kiest u voor Autobedrijf Janssen, dan bent u verzekerd van kwaliteit. Sinds 2011 zijn wij namelijk aangesloten bij Autocrew, een werkplaatsformule van Bosch waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij garanderen een vakkundige uitvoering van het onderhoud en reparatiewerk aan uw auto, dit geldt voor zowel nieuwe als gebruikte auto's. U kunt bij ons terecht voor onder andere regulier onderhoud, schadeherstel, remmenservice, aircoservice en de APK. Maar ook voor onderhoud aan uw remmen, vervanging van uw ruitenwissers en de reparatie van andere auto-onderdelen bent u bij ons aan het goede adres. Al ons personeel beschikt over de juiste kennis en ervaring om het onderhoud en reparaties aan uw voertuig uit te voeren. Bovendien worden zij ieder jaar bijgeschoold. Wij zorgen ervoor dat problemen snel en vakkundig worden verholpen, zodat u weer veilig de weg op kunt.
Maak direct uw afspraak

BUMPER-TOT-BUMPER GARANTIE

Doordat wij partner zijn van Bosch Autocrew, werken wij alleen met de beste materialen. Wij maken hoofdzakelijk gebruik van materialen van het merk Bosch, de grootste leverancier van de automobielindustrie. Zo gebruiken wij onder andere diagnoseapparatuur en -software van Bosch. Wij garanderen u een bumper-tot-bumper service: voor al het onderhoud en reparatiewerk aan uw auto staan wij voor u klaar. Maak vrijblijvend een afspraak of loop eens bij ons binnen om te informeren naar de mogelijkheden.

Maak direct uw afspraak
Copyright   © Alle rechten voorbehouden | Realisatie Solera Autodata