Onze werkplaats

Wijn zijn een erkend AutoCrew lid en bieden een moderne werkplaats voor alle automerken. Bel ons voor een afspraak: 0318 640 513

De Autocrew garagehouder wordt ondersteund doormiddel van opleidingen in combinatie met het gebruik van de diagnoseapparatuur en -software van Bosch. De AutoCrew partner biedt daarnaast een uniforme en herkenbare uitstraling en de mogelijkheid tot het uitwisselen van informatie met zijn collega's. Kortom, de perfecte combinatie van zijn of haar garage en al het goede van Bosch !

Waarom kiezen voor Autocrew?
Door te kiezen voor een Autocrew garage verzekert u zich ervan dat uw auto door gedegen opgeleide medewerkers wordt onderhouden die met de modernste apparatuur van Bosch werken. Toenemende uitdagingen voor een garage zijn oa dat voertuigsystemen en onderdelen steeds ingewikkelder worden. Bij Autocrew, met de ondersteuning van Bosch, zijn wij opgewassen tegen deze uitdagingen.

Onderdelen vervangen kan vaak alleen met specialistische uitrusting en software. Daarnaast neemt de druk op het garagebedrijf toe om perfecte dienstverlening te leveren tegen competitieve prijzen. Om in deze omgeving te overleven heeft een onafhankelijk bedrijf een sterke partner nodig. AutoCrew is deze partner, met op de achtergrond de ondersteuning en de ervaring van Bosch.

Onderhoud en reparatie van uw auto

Het onderhoud van uw auto kunt u met een gerust hart toevertrouwen aan uw AutoCrew garage. En ook voor reparaties en schadeherstel bent U bij ons aan het juiste adres. U wordt geholpen door vakmannen die door Bosch worden ondersteund met uitgebreide kennis. Elke AutoCrew garage heeft een officiële partnership met Bosch. Wij beschikken over de meest actuele en volledige documentatie van alle merken en modellen. En natuurlijk maken alle Autocrew garages gebruik van de geavanceerde Bosch testapparatuur.

Wist U dat er waarschijnlijk vele tientallen verschillende technologieën van Bosch in uw auto zitten? Niet voor niets kan uw AutoCrew garage U daardoor een 'bumper-to-bumper' service verlenen. De AutoCrew garage is de garage bij U in de buurt, met vertrouwde gezichten in de werkplaats.

De vakmensen van Uw AutoCrew garage worden regelmatig bijgeschoold in de verschillende Bosch opleidingcentra. Daardoor zijn zij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken.

Bosch diagnose

Ontwikkelingen van Bosch staan voor innovatieve vooruitgang in de automobielbouw. Met het oog op het toenemend aandeel van elektronica in personenauto's, biedt Bosch alle AutoCrew garages de meest geschikte testtechniek en serviceconcepten. Robuust, innovatief en aangepast aan het nieuwste op het vlak van de automobieltechniek helpen onze computers met diagnosesystemen iedere fout snel en probleemloos op te sporen.

Mobiliteit en gebruiksvriendelijke begeleiding van de gebruiker, ondersteunen de garage bij een correcte en tijdsbesparende diagnose. En dat is prettig voor U. De AutoCrew partner garage wordt volledig door Bosch ondersteund met kennis en geavanceerde testapparatuur. Wij beschikken over de meest nauwkeurige en actuele info over uw auto. Hierdoor kan hij snel en nauwkeurig een storing verhelpen.

Copyright   © Alle rechten voorbehouden | Realisatie Solera Autodata