Welkom bij Autobedrijf Janssen

U kunt bij Autobedrijf Janssen terecht voor allerlei soorten onderhoud en reparatiewerkzaamheden aan uw voertuig. Ook vindt u bij ons een uitgebreid assortiment aan jong gebruikte auto’s die wij verkopen. In de loop der jaren is Autobedrijf Janssen uitgegroeid tot een begrip in de omgeving. Maar net zoals alle bedrijven, zijn ook wij ooit klein begonnen.

Geschiedenis
In juli 1992 opent Autobedrijf Janssen voor het eerst haar deuren. Van de naam Autobedrijf Janssen was destijds echter nog geen sprake: het bedrijf ging toen nog als “de Frankeneng” door het leven, naar aanleiding van het gelijknamige industrieterrein waarop het bedrijf gevestigd was. Eigenaar Joop Janssen besloot na jarenlang op de werkplaats bij truckcenter de EBAG in Ede te hebben gewerkt dat het tijd werd voor een nieuwe uitdaging. Hij opende zijn eigen garage waar de voornaamste werkzaamheden bestonden uit de APK en het onderhouden en repareren van auto’s.

U vraagt, wij draaien

Doordat er steeds meer vraag kwam van klanten of er bij “de Frankeneng” ook auto’s verkocht werden, besloot Joop Janssen langzaamaan auto’s in te kopen en klaar te maken voor de verkoop. Dat bleek een succes, want de vraag naar de verkoop van auto’s groeide. Het pand op het industrieterrein werd al snel te klein waardoor er na een jaar hard werken gezocht werd naar een nieuwe locatie. Die werd gevonden en garage “de Frankeneng” verhuisde naar de Hoorn in Ede. Omdat “de Frankeneng” niet langer van toepassing is, wordt er nagedacht over een nieuwe naam: “Autobedrijf Janssen” is geboren.

Uitbreiding van het personeel     
Het bedrijf groeit en uitbreiding volgt. Joop en zijn vrouw Hetty kunnen het werk niet langer alleen aan en er wordt een monteur aangenomen. In de jaren die daarop volgen groeit het bedrijf gestaag. Rond het millennium is het tijd om opnieuw op zoek te gaan naar een nieuwe locatie. Er komt een nieuw bedrijfspand aan de Klaphekweg en ook het personeelsbestand wordt verder uitgebreid naar in totaal vier medewerkers.

Verkoop

Vandaag de dag staan er zo’n 60 occasions in onze showroom en op het buitenterrein. Een verkoper kan daarom niet ontbreken. Robin Kolkman is gespecialiseerd in de verkoop van auto’s en geeft u graag advies wanneer u een auto wilt aanschaffen. Vele tevreden klanten gingen u inmiddels voor: gemiddeld rijden er ieder jaar zo’n 400 klanten weg met hun occasion. Kiest u ervoor om bij ons een auto aan te schaffen? Dan zorgen onze monteurs op voorhand voor een uitgebreide inspectie. Al onze auto’s gaan technisch in orde de deur uit, zodat u met een veilig gevoel te weg op kunt.

Werkplaats

Joop Janssen geeft dagelijks de leiding over een team van in totaal 3 monteurs. Hij zorgt er samen met Joop Blankestein en Andre van de Bos voor dat u; ongeacht u uw auto voor onderhoud in de werkplaats brengt, of u uw occasion bij ons gekocht heeft, uw auto in top conditie de werkplaats verlaat.

Bosch Autocrew

Sinds 2011 heeft Autobedrijf Janssen zich aangesloten als Bosch Autocrew partner. Ook u profiteert van de voordelen. Wilt u meer weten? Kijk dan op de website www.autocrew.nl.

Uiteraard heten wij u van harte welkom bij Autobedrijf Janssen.