Remmenservice

Het is van levensbelang dat de remmen van uw voertuig goed werken. Slechtwerkende remmen zorgen immers voor een langere remweg waardoor u een gevaar op de weg vormt voor uzelf en uw medeweggebruikers. Daarom is het verstandig regelmatig de remmen te laten onderhouden en de remvloeistof te laten controleren. Ook hiervoor bent u bij Autobedrijf Janssen aan het juiste adres. Wij bieden een remmenservice aan waarin grondig wordt gekeken of uw remmen nog naar behoren werken.

Bosch-onderdelen

Wij raden aan uw remmen goed te laten onderhouden. Goedwerkende remmen zorgen voor een kortere remweg en een extra stuk veiligheid op de weg. Indien u de remmen van uw voertuig bij Autobedrijf Janssen laat onderhouden, bent u verzekerd van kwaliteit. Wij werken namelijk hoofdzakelijk met originele Bosch-onderdelen. Indien u het gevoel heeft dat de remweg van uw auto langer is dan gebruikelijk, breng dan direct een bezoek aan de garage voor onze remmenservice. Voor het onderhoud en de remmenservice kunt u altijd bij ons terecht, ongeacht het merk of type auto waarin u rijdt.

Autobedrijf Janssen remmenservice
Wat houdt de remmenservice van Autobedrijf Janssen in? Tijdens de remmenservice controleren wij de remschijven, remblokken en remvloeistof van uw voertuig. Deze drie onderdelen zijn zeer belangrijk voor het goed functioneren van de remmen. Goed onderhouden remschijven verkorten de remweg. Versleten remblokken hebben invloed op de conditie van de remschijven en de remvloeistof wat van negatieve invloed is op de remkracht, die gaat namelijk aanzienlijk achteruit wanneer de remblokken slecht zijn. Tot slot brengt de remvloeistof de kracht van het rempedaal over op de remmen. Oude of vervuilde remvloeistof kan de remwerking aanzienlijk verlagen. Hieruit blijkt dat het noodzakelijk is om alle drie deze onderdelen zorgvuldig te onderhouden.

Contact
Bij Autobedrijf Janssen bent u aan het goede adres voor een complete en vakkundige remmenservice. Heeft u interesse in onze remmenservice en wilt u de remmen van uw voertuig zorgvuldig na laten kijken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.