Verkoop

Bij Autobedrijf Janssen hebben we ruim 60 occasions in de verkoop staan. Wij beschikken over een showroom waarin u een ruim assortiment aan jong gebruikte auto's aantreft. Tweedehands, maar uiteraard bent u wel verzekerd van kwaliteit wanneer u voor één van onze auto's kiest. Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom en op het buitenterrein.

Voordelen

Wij bieden diverse auto's van verschillende merken aan. Dus bent u op zoek naar een auto? Kom dan eens langs bij Autobedrijf Janssen in Ede en neem een kijkje bij de occasions die wij in de verkoop hebben staan. In onze showroom en op ons buitenterrein vindt u diverse tweedehands auto's en onze verkoper vertelt u graag meer over ons aanbod. Onze auto's zijn onder andere voorzien van:

Een nieuwe APK

Een NAP-certificaat (Nationale Autopas)
Gaat u voor een stukje extra zekerheid? Dan kunt u een aankoopkeuring op onze auto's laten uitvoeren. Bovendien is het mogelijk om, tegen meerprijs, de auto met groot onderhoud af te laten leveren en drie maanden garantie toe te voegen.

Prijzen

Op onze website vindt u een overzicht van de tweedehands auto's die wij in de verkoop hebben staan. Ook vindt u hier de prijzen die wij hanteren. De prijzen van de voertuigen zijn zogenoemde "handelsprijzen". Dit betekent dat dit een startprijs is voor de auto, maar deze prijzen zijn wel inclusief bovenstaande voordelen die wij bij onze auto's aanbieden. Heeft u een auto die u graag wilt inruilen tegen een auto uit onze showroom? Ook dat behoort tot de mogelijkheden bij Autobedrijf Janssen.

Auto inruilen

Heeft u een auto in onze showroom zien staan waar u interesse in heeft, maar wilt u uw huidige auto graag inruilen? Dan biedt Autobedrijf Janssen u deze mogelijkheid. Het is niet van belang van welk merk, type of bouwjaar uw auto is: bij al onze auto's is het mogelijk uw huidige auto in te ruilen. Ook de kilometerstand is voor ons niet van belang. Onze verkoopadviseur heeft jarenlange ervaring in het vak en weet de waarde van uw auto in te schatten. Uiteraard bieden wij in geval van inruil van uw huidige auto een scherpe prijs voor de auto naar uw wens uit onze showroom. Breng gerust een bezoek aan onze showroom waar onze verkoopadviseur u meer vertelt over de mogelijkheden tot het inruilen van uw auto.

Wij helpen u graag

Heeft u rondgekeken in onze showroom of op onze website, maar staat de gewenste auto niet tussen ons aanbod? Ook dan helpen wij u graag. Onze verkoopadviseur helpt u door op zoek te gaan naar een auto die aan uw wensen voldoet. Wij beschikken over een groot netwerk en gaan graag op zoek naar de auto die bij u past. Heeft u hulp nodig bij uw zoektocht naar een nieuwe auto? Neem ook dan vrijblijvend contact met ons op.
Copyright   © Alle rechten voorbehouden | Realisatie Solera Autodata