Ruitenwisser

Ruitenwissers zorgen voor goed zicht bij slecht weer. In Nederland maken wij door wisselende weersomstandigheden - zoals regen, hagel en sneeuw - regelmatig gebruik van de ruitenwissers. Door veelvuldig gebruik is het van belang de ruitenwissers met regelmaat te (laten) controleren en indien nodig te vervangen. Dit geldt voor zowel voor als achter. Het rubber van de ruitenwissers kan slijten waardoor ze niet langer strak op het ruitoppervlak aansluiten. Dit betekent dat de ruitenwissers hun werk niet meer goed doen en het zicht belemmeren; strepen of druppels op de ruiten zijn het gevolg. Dit is niet alleen vervelend omdat dit voor slecht zicht zorgt, het kan ook nog eens gevaarlijk zijn voor u en andere weggebruikers.

RUITENWISSERS LATEN VERVANGEN

Zij uw ruitenwissers aan vervanging toe? Is het rubber droog, gescheurd of laat het zelfs los? Dan kunt u bij Autobedrijf Janssen de ruitenwissers vakkundig laten vervangen. Wij beschikken over diverse soorten en maten ruitenwissers, voor vrijwel alle automerken en -types. Autobedrijf Janssen is partner van Bosch Autocrew. Hierdoor bent u niet alleen verzekerd van de juiste vakkennis van ons personeel, wij staan ook garant voor de kwaliteit van de materialen waarmee wij werken.

BOSCH RUITENWISSERS

Wij werken namelijk hoofdzakelijk met materialen van het merk Bosch. Werken uw ruitenwissers niet meer zoals het hoort? Blijven er strepen achter, piepen ze en worden uw ruiten niet goed schoon? Dan zijn uw ruitenwissers aan vervanging toe. Wij helpen u graag de ruitenwissers te vervangen.

Ga niet zelf aan de slag
Uiteraard kunt u de ruitenwissers ook zelf vervangen. Dit vraagt echter wel om enige kennis. Allereerst is het van belang dat u met de juiste materialen werkt en de juiste ruitenwissers aanschaft. Wanneer u de ruitenwissers zelf besluit te vervangen, is het mogelijk dat er krassen of zelfs barsten op uw ruit ontstaan door het verkeerd verwijderen van de wisserbladen. Wij raden u daarom aan het vervangen van de ruitenwissers aan een professional over te laten. Wilt u de ruitenwissers van uw auto laten vervangen? Rijd dan langs bij Autobedrijf Janssen waar wij dit werk graag van u overnemen. Het vervangen van de ruitenwissers is zo gepiept wanneer u dit overlaat aan iemand met verstand van zaken. Daarvoor bent u bij Autobedrijf Janssen aan het juiste adres. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Copyright   © Alle rechten voorbehouden | Realisatie Solera Autodata