Storingsdiagnose

Branden er lampjes op uw dashboard waarvan u de oorzaak niet weet? Hoewel het branden van een oranje lampje op uw dashboard niet direct levensgevaarlijk hoeft te zijn, is het wel noodzaak hier door een professioneel bedrijf naar te laten kijken. Bij een rood lampje raden we u aan direct te stoppen. Deze lampjes en eventuele waarschuwingsgeluiden zijn er immers niet voor niets. Rijd bij een storing langs bij Autobedrijf Janssen en wij voeren een storingsdiagnose voor u uit.

Wat is een storingsdiagnose?

Moderne auto's beschikken over een elektronisch geheugen waarin storingen en defecten automatisch worden geregistreerd. Het gevolg is vaak een brandend lampje in uw dashboard. Met behulp van de juiste apparatuur, waarover Autobedrijf Janssen uiteraard beschikt, is het mogelijk de storing uit te lezen en te achterhalen wat de oorzaak van de storing is. Door middel van onze moderne uitleesapparatuur kunnen we de storing uitlezen, traceren en uiteindelijk stappen zetten om de storing te verhelpen.
Maak direct uw afspraak

BOSCH AUTOCREW

Doordat Autobedrijf Janssen zich in 2011 heeft aangesloten bij Bosch Autocrew, beschikken wij over professionele diagnoseapparatuur om de storingsdiagnose bij uw voertuig uit te voeren. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van storingsdiagnoses. Met behulp van moderne diagnoseapparatuur zijn wij in staat de oorzaak van de storing vast te stellen van allerlei modellen auto's, ongeacht het merk en/of type. Wanneer we het probleem duidelijk in kaart hebben gebracht, brengen we u op de hoogte van de oorzaak van de storing en de mogelijke stappen die we kunnen zetten om de storing te verhelpen. Uiteraard brengen wij u altijd eerst op de hoogte van de werkzaamheden die wij moeten uitvoeren om de storing op te lossen.

CONTACT AUTOBEDRIJF JANSSEN

Wilt u een afspraak maken voor een storingsdiagnose of heeft u vragen over onze overige diensten? Neem dan vrijblijvend contact op met Autobedrijf Janssen via telefoonnummer (0)318 640513.
Maak direct uw afspraak
Copyright   © Alle rechten voorbehouden | Realisatie Solera Autodata